DS08

ds08_light1-e1452980984809

Kijelző, Slim style, 75 mm, pontmátrix

Manapság egyre nagyobb az igény olyan ügyfélirányító rendszerre, amely igen sok, akár több ezer ügyfél kiszolgálását el tudja látni. Az ilyen rendszerek legalább 4 számjegyű jegyszám megjelenítésére alkalmas várótéri kijelzőt igényelnek.

A DS08 várótéri kijelző 8 karakternyi információt: számokat és betűket is meg tud jeleníteni: az A123 típusút (a sorszám a választott feladattól függő betűvel kezdődik,), vagy az 1234 típusú jegyszámot és utána a hívó pult számát, illetve egyéb jelet, pl. nyílat.

A DS08 kijelzők egymás alá sorolhatók tetszőleges számban, az esztétikus és biztonságos egymásra építhetőséget egy mechanikai elem biztosítja. Abban az esetben, ha többsoros kijelzőt alkalmazunk, az új ügyfél hívás információja a legfelső soron jelenik meg és beállított időtartamig villog, míg az utolsó megjelenített ügyfél száma egy sorral lejjebb ugrik.

A kijelző magas fényerejű piros pontokból áll, 56 x 10-es pontmátrixot alkotva, magassága 75 mm.

Technikai paraméterek:

  • Karaktermagasság (maximum): 75 mm
  • Dot matrix: 56*10

Méretek:

  • Magasság: 120 mm
  • Szélesség: 520 mm
  • Mélység: 20 mm
  • Tápfeszültség: 12V DC 1,7A

 

 

Ezt a kijelzőt két célra használhatjuk:

1. Pultkijelző

Ha ezt a kijelzőt pultkijelzőnek konfiguráljuk híváskor a jegyszám beállítható ideig villog a kijelzőn. Ezt követően folyamatosan mutatja a számot, mindaddig, míg az ügyintéző a hívópulton a „Close” gombot meg nem nyomja.

A jegyszámon kívül a pult számát is mutatja, ameddig az ügyintéző be van jelentkezve.

2. Várótéri kijelző

Ha ezt a kijelzőt várótéri kijelzőnek konfiguráljuk, híváskor a jegyszám és a hívó pultszám beállítható ideig villog a kijelzőn. Ez akkor ugrik le az alsó sorba, ha egy újabb hívás következik.

A kijelző képes futó szöveget is megjeleníteni.

A DS08 kijelző a Q-net Pro ügyfélirányító rendszerekhez használható.

 

 


További Pro várótermi kijelzők: